Zoek
Filters

Over ons

Welkom bij Stoer & Stijlvol landelijk wonen

Mijn naam is Nathalie Grootscholten het gezicht achter Stoer & Stijlvol landelijk wonen.

Vanaf 2014 ben ik gaan ondernemen met de passie voor het inrichten van woningen en het restylen van meubelen in landelijke stijl.

Wat met een hobby begon is later mijn eigen bedrijfje geworden waar ik nog iedere dag blij van word!

Ik ben gestart met het restylen van oude/antieke meubelen, daarnaast de webshop opgericht met de verkoop van landelijke woondecoratie en meubelen en vervolgens doorgegroeid naar een showroom aan huis met een nog ruimer aanbod.

De showroom is op afspraak geopend. U kunt een afspraak maken via info@stoer-stijlvol.nl of door contact op te nemen via WhatsApp naar 0653934863.

Inmiddels is het aanbod uitgebreid met kalk- en krijtverf van het merk Mia Colore, diverse unieke meubelen en nieuwe meubelseries met o.a. tafels en kasten.  

Ook de mooie serie van 'landelijke banken, fauteuils en eetkamerstoelen' zijn in deze regio exclusief verkrijgbaar bij Stoer & Stijlvol landelijk wonen.

Maar ook veel verschillende landelijke, stoere, sobere oude en nieuwe woonaccessoires en decoratie. 

De geweldige karakteristieke vloer van Raw Stones is ook bij ons leverbaar, dit inclusief het zetten van de tegels. Wilt u hier meer informatie over, stuur dan een mail naar info@stoer-stijlvol.nl

Daarnaast blijven wij steeds uitbreiden in het aanbod, is er steeds meer mogelijk en kan er op verzoek voor u gezocht worden naar het juiste meubel of woonaccessoire voor uw woning of bedrijf. 

Heeft u vragen, verzoekjes of wilt u ergens meer informatie over laat het weten, dan help ik u graag. 

Verder wens ik u een leuke shopbeleving op de website en via Social Media houd ik u graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes. 

Facebook: 

www.facebook.com/stoer.stijlvol

Instagram:

www.instagram.com/stoerenstijlvollandelijkwonen

Alvast bedankt voor uw interesse in Stoer & Stijlvol landelijk wonen.

Vriendelijke groet,

Nathalie Grootscholten
Stoer & Stijlvol landelijk wonen