Zoek
Filters

Het gezicht achter Stoer & Stijlvol landelijk wonen

Welkom bij Stoer & Stijlvol landelijk wonen

Mijn naam is Nathalie Grootscholten de persoon achter Stoer & Stijlvol landelijk wonen.

Vanaf 2014 ben ik gaan ondernemen met de passie voor het inrichten van woningen en het restylen van meubelen. 

Wat met een hobby begon is later mijn eigen bedrijfje geworden. Gestart met het restylen van oude/antieke meubelen, daarnaast de webshop opgericht met de verkoop van landelijke woonaccessoires en vervolgens doorgegroeid naar een showroom aan huis.

Inmiddels uitgebreid naar een aanbod met kalk- en krijtverf van het merk Mia Colore, diverse oude en nieuwe meubelen waaronder de mooie serie van 'landelijke linnen banken, fauteuils en eetkamerstoelen' die in deze regio exclusief verkrijgbaar zijn bij Stoer & Stijlvol landelijk wonen. Maar ook veel verschillende landelijke, stoere, sobere oude en nieuwe woonaccessoires en decoratie. 

Ook is het mogelijk via ons de geweldige karakteristieke vloer van Raw Stones te leveren inclusief het zetten van de tegels. Wilt u hier meer informatie over, stuur dan een mail naar info@stoer-stijlvol.nl

Daarnaast blijven wij steeds uitbreiden in het aanbod, is er steeds meer mogelijk en kan er op verzoek voor u gezocht worden naar het juiste meubel of woonaccessoire voor uw woning of bedrijf. 

Heeft u vragen, verzoekjes of wilt u ergens meer informatie over laat het weten, dan helpen wij u graag. 

Verder wens ik u een leuke shopbeleving op de website en via Social Media houden wij u graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes. 

Facebook: www.facebook.com/stoer.stijlvol

Instagram: www.instagram.com/stoerenstijlvollandelijkwonen 

Vriendelijke groet,

Nathalie Grootscholten
Stoer & Stijlvol landelijk wonen