Zoek
Filters
Mix & Match
Beschikbaarheid:: Op voorraad
€5875,00

Opzoek naar een bijzondere én functionele eye-catcher in de tuinkamer, buitenserre, veranda of gewoon in huis? Deze landelijke keuken is een aanwinst in het interieur..

Het prachtige contrast tussen het rustieke hout en granieten blad zorgen voor een bijzondere uitstraling en met 95 cm hoogte heeft de keuken een ideale werkhoogte.

De 5 elementen* zijn nauwkeurig samengesteld op basis van de meest gangbare afmetingen en lade/deur verdeling. Daarnaast is het hoge kastmodel van 125 cm perfect om een tafelmodel koelkast in te zetten. Bovendien zijn de elementen stuk voor stuk ook aan de zijkanten afgewerkt, waardoor eigenlijk élke opstelling en samenstelling mogelijk is. Mix & match de ideale samenstelling, natuurlijk inclusief de granieten bladen en bij het spoelbak-meubel inclusief de granieten (verlijmde) spoelbak.

Voor de perfecte samenstelling is het natuurlijk mogelijk om meerdere van dezelfde elementen te kiezen en/of juist elementen weg te laten. Liever zelfs alleen het spoelbak-meubel inclusief de spoelbak? Ook dat is natuurlijk geen probleem.

*Inmiddels is het zelfs mogelijk om er een hoekkeuken van te maken d.m.v. het nieuw toegevoegde hoekelement. Ook is er een open element voor het plaatsen van een vaatwasser en een gaaf groot keukeneiland.

Afmeting ca. (HxBxD) 95x440x60 cm

Kleur: Bruin en zwart/grijs aanrecht blad

Materiaal: Rustiek oud hout (truckwood) en graniet aanrechtblad + spoelbak.

*Exclusief kraan en sifon.